CNADNR va aloca peste 253 milioane euro fara TVA pentru constructia variantei ocolitoare Deva-Orastie la standard de autostrada , printr-o relicitatie restransa lansata astazi, proiectul fiind finantat de UE si din fonduri de la bugetul de stat, potrivit unui comunicat al Companiei de Drumuri.

Proiectul va fi finantat de Uniunea Europeana prin Memorandumul de Finantare ISPA 2004/RO/16/P/PT/008 incheiat intre Guvernul Romaniei si Comisia Europeana si cu prevederile OUG nr. 135/2007 privind alocarea de la bugetul de stat a fondurilor necesare pentru continuarea si finalizarea masurilor EX-ISPA, potrivit NewsIn.

Valoarea estimata a contractului este de 253.375.705,12 euro, fara TVA.

Durata contractului de achizitie publica va fi de 48 luni de la data atribuirii, iar criteriul de atribuire va fi “oferta cea mai avantajoasa din punct de vedere economic”. In alegerea ofertei castigatoare, propunerea financiara va avea o pondere de 30%, iar cea tehnica de 70%.

Termenul limita pentru depunerea ofertelor sau a cererilor de participare este 19 octombrie, ora 11:00, deschiderea acestora urmand sa aiba loc in aceeasi zi la ora 14:00.


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Economie »Citeste si