Premierul Emil Boc a declarat ca exista posibilitatea unor noi investitii italiene in Romania, si ca in cadrul unei discutii cu reprezentanti din industria italiana a prezentat vointa "clara" a Guvernului pe care il conduce de a sustine investitorii straini.
"Da, si exista posibilitatea unor noi investitii in Romania. Urmeaza ca decizia sa fie luata. Eu am prezentat cadrul general al investitiilor in Romania, vointa politica foarte clara a Guvernului de a continua acest plan de sustinere a investitiilor. Si cred ca sunt semne bune", a declarat Boc, intrebat la finalul unei intalniri cu reprezentantii Fiat despre posibilitatea unor noi investitii in Romania.

El a refuzat sa precizeze in ce va consta investitia, aceasta urmand sa fie anuntata de reprezentantii Fiat, "daca decizia va fi luata", arata NewsIn.

"Modernizarea Romaniei va consta in reusita implementarii parteneriatului public-privat si sunt convins ca, din semnalele pe care le-am primit si de la oamenii de afaceri italieni, in perioada urmatoare vom avea foarte multe investitii care se vor dezvolta in baza acestui parteneriat", a mai precizat premierul.

Potrivit lui Boc, cadrul legal pentru punerea in aplicare a parteneriatului public-privat este deja elaborat, ordinul comun al ministrului Finantelor si al conducerii ANRMAP fiind deja publicate in Monitorul Oficial.

Premierul Boc s-a intalnit joi la Roma, in cea de-a doua zi a vizitei sale in Italia, cu presedintele FIAT, Luca Cordero di Montezemelo, si cu Ema Marcegalia, presedintele Cofindustria.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Economie »


Setari Cookie-uri