Agentia Municipala pentru Ocuparea Fortei de Munca Bucuresti (AMOFM) a transmis ca 114 firme bucurestene au anuntat 2.190 de slujbe pentru bursa locurilor de munca pentru absolventi, care va avea loc vineri cele mai multe oferte fiind pentru persoane cu studii medii si muncitori calificati.

Astfel, pentru cei cu studii medii pana in prezent au fost anuntate 929 de locuri de munca, pentru muncitori calificati sunt 797 de slujbe, persoanele cu studii superioare pot alege dintre 255 de posturi, iar muncitorii necalificati au la dispozitie 209 oferte, informeaza NewsIn.

Pentru studii superioare, cele mai multe posturi sunt pentru consilieri de vanzari de asigurari si consilieri economici, ingineri in constructii civile, industriale si agricole, electronisti, electrotehnisti, mecanici, chimisti, ingineri in instalatii pentru constructii, farmacisti de specialitate si programatori de sistem informatic.

In cazul studiilor medii predomina ofertele pentru agenti de asigurari, agenti de reclama publicitara, asistenti generalisti, lucratori comerciali, casieri, lucratori gestionari si contabili.

La muncitori calificati se cauta confectioneri-asamblori de articole din textile, operatori confectioneri de imbracaminte, electricieni de intretinere si reparatii, brutari, bucatari si sudori, iar in ce-i priveste pe muncitorii necalificati este nevoie de ambalatori manuali, muncitori necalificati la intretinerea drumurilor, paznici si personal de intretinere si curatenie.Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Economie »Citește și
Cheltuielile casnice ale românilor au crescut cu 14% în pandemie
Setari Cookie-uri