Ministrul Muncii si Solidaritatii Sociale, Marian Sarbu, a dat asigurari ca pana la sfarsitul anului nu vor fi probleme cu plata pensiilor si salariilor.
Sarbu a precizat ca pentru evitarea problemelor de natura sociala este nevoie de stabilitate pe plan politic si a facut apel la calm, spunand ca nu se pune problema ruperii protocolului de guvernare, conform NewsIn.

"Din pacate, deciziile politice pot afecta problemele de natura sociala si de aceea, este bine sa mentinem o stare de echilibru. Din punctul de vedere al PSD, declansarea unei crize politice ar fi absolut devastatoare pentru Romania in acest moment, pentru ca ar pune in pericol angajamente internationale. O instabilitate politica ar micsora mult raiting-urile de care Romania se bucura astazi pe pietele financiare", a declarat Marian Sarbu.

Ministrul a spus ca se asteapta la continuarea actiunilor de protest din partea sidicalistilor.

"Vremea protestelor nu va trece niciodata. Nu se poate gasi niciodata un lider de sindicat in totalitate multumit. A fi nemultumit ca lider de sindicat face parte din fisa postului. Eu sper, insa, ca liderii de sindicat sa inteleaga foarte bine ca in aceasta perioada orice tip de miscare sociala poate fi foarte usor deturnata spre interese de natura politica", a adaugat Sarbu.


Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Economie »


Setari Cookie-uri