Hunt Oil Company: Romania, un loc foarte bun pentru aplicarea tehnologiilor viitorului

Romania este un loc foarte bun pentru aplicarea tehnologiilor viitorului, dar care nu vrea sa isi dezvolte independenta fata de Rusia, a declarat Tom Cwikla, senior vicepresedinte al companiei americane Hunt Oil Company, la "Black Sea Energy and Economic Forum".
"Nu credeam ca Romania vrea sa isi dezvolte independenta fata de Rusia. Romania este un loc foarte bun pentru aplicarea tehnologiilor viitorului, mai ales in ceea ce priveste campurile petroliere", a spus Tom Cwikla, prezent ieri la "Black Sea Energy and Economic Forum", ce are loc la Bucuresti, intre 30 septembrie si 2 octombrie, conform NewsIn.

De asemenea, consultantul pentru afaceri internationale al gigantului petrolier american ExxonMobil, Steven Mann, prezent la forum, a declarat ca dezvoltarea unei conducte de gaze trebuie precedata de o dezvoltare economica, ea nu trebuie promovata politic, adaugand ca, in viitor, provocarile tehnice vor fi mult mai dificile.

"Nu dezvoltam o conducta si apoi o promovam politic, ci dezvoltarea unei conducte trebuie precedata de o dezvoltare economica. Investitia in urmatoarea faza de dezvoltare, provocarile tehnice vor fi mult mai dificile", a declarat joi Steven Mann.

Hunt Oil Company, fondata in 1934, este companie americana privata, cu activitati in explorare si productie, in SUA, Canada, Yemen si Peru. Totodata, Hunt este implicata in dezvoltarea unor proiecte majore privind gazul natural lichefiat (GNL) in Yemen si Peru.


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Economie »Setari Cookie-uri