Berceanu: Nu imi propun sa devin un specialist in agricultura

Radu Berceanu a declarat, dupa preluarea interimatului la Ministerul Agriculturii, ca este informat de situatia dificila din domeniu, precizand ca nu isi propune sa devina un foarte mare specialist in domeniu, problemele tehnice urmand sa fie rezolvate impreuna cu specialistii in domeniu, scrie NewsIn.
"Am discutat cu Ilie Sarbu si mi-a explicat problemele dificile cu care se confrunta agricultura, in special cele legate de bani. Nu imi propun sa devin un foarte mare specialist. Incerc sa rezolv problemele tehnice cu specialistii din minister, asa cum fac si la Transporturi", a spus ministrul interimar al Agriculturii, Radu Berceanu.

Intrebat ce i se pare mai complicat din agricultura, el a explicat ca "totul este complicat", mentionand ca stia de la inceput ca nu este o sarcina usoara preluarea ministerului.

Legat de secretarii de stat si personalul din minister care intentioneaza sa-si dea demisia, Radu Berceanu a adaugat ca nu are ca obiectiv schimbarea acestora, insa, daca ei vor renunta la posturi, vor fi inlocuiti.

"Aveam trei secretari de stat si un subsecretar, vor mai ramane probabil doi sau trei", a mai spus Berceanu.

Ministrii PSD au demisionat, ieri, din cabinetul Boc, in semn de protest fata de revocarea din functie a ministrului de Interne, Dan Nica. Alaturi de ministri, vor pleca din functii consilierii personali ai acestora si secretarii de stat social-democrati.

Premierul a anuntat, dupa demisia in bloc a PSD-istilor, componenta noului Guvern.

Divort politic: Leul in corzi. Vom mai respecta fagaduiala cu FMI?


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Economie »Setari Cookie-uri