Directorul general al APIA si-a dat demisia

Directorul general al Agentiei de Plati si Interventie pentru Agricultura (APIA), PSD-istul Daniel Constantin, si-a depus ieri demisia din functie, transmite NewsIn.
"Ieri mi-am depus demisia si a fost deja aprobata de ministrul Ilie Sarbu. Demisia intra in vigoare incepand cu data de 5 octombrie", a declarat Daniel Constantin.

Daniel Constantin a fost numit, prin ordinul ministrului Agriculturii, Padurilor si Dezvoltarii Rurale, in functia de director general al Agentiei de Plati si Interventie pentru Agricultura incepand cu 1 aprilie 2009.Acesta are o experienta de peste sase ani in ceea ce priveste integrarea europeana, constructia institutionala a APIA, precum si accesarea fondurilor europene.

Incepand din 2003, in calitate de coordonator al Corpului Consilierilor de Integrare Europeana din Cadrul MAPDR, Daniel Constantin a avut responsabilitati legate de negocierea pachetului financiar acordat Romaniei pentru capitolul Agricultura, dar si de Politica Agricola Comuna (PAC), cum ar fi reforma acesteia, negocierile privind cadrul financiar 2007-2013 etc. De asemenea, inca din anul 2003, acesta a avut responsabilitati legate de constructia institutionala APIA.


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Economie »Setari Cookie-uri