Directorul general al Agentiei de Plati si Interventie pentru Agricultura (APIA), PSD-istul Daniel Constantin, si-a depus ieri demisia din functie, transmite NewsIn.
"Ieri mi-am depus demisia si a fost deja aprobata de ministrul Ilie Sarbu. Demisia intra in vigoare incepand cu data de 5 octombrie", a declarat Daniel Constantin.

Daniel Constantin a fost numit, prin ordinul ministrului Agriculturii, Padurilor si Dezvoltarii Rurale, in functia de director general al Agentiei de Plati si Interventie pentru Agricultura incepand cu 1 aprilie 2009.Acesta are o experienta de peste sase ani in ceea ce priveste integrarea europeana, constructia institutionala a APIA, precum si accesarea fondurilor europene.

Incepand din 2003, in calitate de coordonator al Corpului Consilierilor de Integrare Europeana din Cadrul MAPDR, Daniel Constantin a avut responsabilitati legate de negocierea pachetului financiar acordat Romaniei pentru capitolul Agricultura, dar si de Politica Agricola Comuna (PAC), cum ar fi reforma acesteia, negocierile privind cadrul financiar 2007-2013 etc. De asemenea, inca din anul 2003, acesta a avut responsabilitati legate de constructia institutionala APIA.


Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Economie »


Setari Cookie-uri