Bugetul Ministerului Transporturilor si Infrastructurii (MTI) pe anul 2009 a fost suplimentat, din Fondul de rezerva bugetara, aflat la dispozitia Guvernului, cu 2,048 milioane lei, pentru Aeroclubul Romaniei, potrivit unei Hotarari de Guvern, publicate in Monitorul Oficial.

"Se aproba suplimentarea bugetului Ministerului Transporturilor si Infrastructurii pe anul 2009 din Fondul de rezerva bugetara la dispozitia Guvernului, prevazut in bugetul de stat pe anul 2009, pentru Aeroclubul Romaniei, cu suma de 2.048 mii lei, la capitolul 84.01 «Transporturi», dintre care 1.500 mii lei la titlul «bunuri si servicii» si 548 mi lei la titlul «active nefinanciare»", se arata in textul Hotararii de Guvern, citat de NewsIn.

Conform acesteia, Ministerul Finantelor Publice este autorizat sa introduca, la propunerea ordonatorului principal de credite, modificarile corespunzatoare in structura bugetului de stat si in volumul si structura bugetului Ministerului Tansporturilor si Infrastructurii pe anul 2009.

Hotararea este semnata de prim-ministrul Emil Boc si contrasemnata de ministrul transporturilor si infrastructurii, Radu Berceanu, si ministrul finantelor publice, Gheorghe Pogea.


Mai multe articole din sectiunea Economie »Citeste si
Ministerul Finantelor a publicat vineri seara un nou proiect de buget