Gheorghe Popa, presedintele Federatiei Nationale Feroviare Miscare Comercial (FNFMC), a fost numit in functia de secretar de stat in cadrul Ministerului Transporturilor si Infrastructurii (MTI), potrivit deciziei premierului Emil Boc, publicate in Monitorul Oficial.
Secretarul de stat din cadrul Ministerului Transporturilor si Infrastructurii (MTI) Valentin Raducu Preda (PSD) si-a depus in 1 octombrie demisia la cabinetul primului ministru Emil Boc.

Astfel, in prezent, sunt patru secretari de stat in MTI, si anume Constantin Dascalu, Eusebiu Pistru, Marin Anton si Gheorghe Popa, potrivit NewsIn.

Pe de alta parte, Constantin Axinia, subsecretar de stat in cadrul Ministerului Transporturilor si Infrastructurii (MTI), a fost demis din functie, potrivit deciziei premierului Emil Boc.

Surse din MTI au declarat, joi, pentru Agentia NewsIn, ca ministrul transporturilor si infrastructurii, Radu Berceanu, a desfiintat functia de subsecretar de stat din cadrul ministerului pe care-l conduce.


Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Economie »


Setari Cookie-uri