Marian Hoinaru, vicepresedinte PD-L, a fost eliberat din functia de secretar de stat in cadrul Ministerului Agriculturii, Padurilor si Dezvoltarii Rurale (MAPDR), potrivit deciziei premierului Emil Boc, publicate in Monitorul Oficial.
"Avand in vedere cererea de demisie a domnului Marian Hoinaru, inregistrata la Cabinetul Primului-Ministru cu nr. 5/E.B./198 din 6 octombrie 2009, in temeiul art. 15 lit. d). si al art. 19 din Legea nr. 90/2001 privind organizarea si functionarea Guvernului Romaniei si a ministerelor, cu modificarile si completarile ulterioare, primul-ministru emite prezenta decizie: Pe data intrarii in vigoare a prezentei decizii, domnul Marian Hoinaru se elibereaza din functia de secretar de stat la Ministerul Agriculturii, Padurilor si Dezvoltarii Rurale", se arata in documentul publicat in Monitorul Oficial.

Emil Boc l-a numit luni pe Nicolae Giugea in functia de secretar de stat in cadrul Ministerului Agriculturii, Padurilor si Dezvoltarii Rurale, Adrian Dida fiind numit in locul lui la conducerea Agentiei Domeniilor Statului (ADS), scrie NewsIn.

Ministrii PSD au demisionat, in 1 octombrie, din cabinetul Boc, in semn de protest fata de revocarea din functie a ministrului de Interne, Dan Nica. Alaturi de ministri, au plecat si secretarii de stat social-democrati. Astfel, de la MAPDR au plecat secretarii de stat Liviu Harbuz si Catalin Rosculete.Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Economie »Citește și
Anastasiu: Antreprenorii români sunt permanent pregătiţi de crize
Setari Cookie-uri