Radu Berceanu i-a demis pe directorii de la CFR Calatori si Infrastructura

Ministrul transporturilor si infrastructurii Radu Berceanu a anuntat ca Liviu Pescarasu este noul director general al CFR Calatori, iar Viorel Scurtu este noul director general al CFR Infrastructura, inlocuindu-i pe Razvan Stoica si Ion Garoseanu.
"Directorul general al CFR Calatori a fost eliberat din functie si inlocuit cu domnul Liviu Pescarasu, directorul general al CFR Infrastructura a fost eliberat din functie si inlocuit cu domnul Viorel Scurtu, iar directorul general interimar CFR Marfa ramane domnul Mihai Frasinoi", a declarat Radu Berceanu.

Acesta a precizat ca impreuna cu noul secretar de stat Gheorghe Popa pentru transportul feroviar si impreuna cu noile conduceri ale companiilor feroviare va relua propunerile discutate in sistemul feroviar si vor ajunge la cele mai bune variante, cu cel mai rapid efect.

"Sunt gata sa merg cu ei si sa ne batem peste tot", a spus ministrul Berceanu.

Ministrul transporturilor a subliniat ca se bazeaza pe noua conducere de la transportul feroviare pentru a explica si furniza argumentele tehnice pentru a obtine finantarile necesare cailor ferate si pentru a lua in discutie toate problemele legate de reducerea cheltuielilor.

Acesta a mai subliniat ca nu crede ca vor fi probleme cu plata salariilor, atata timp cat liderii sindicali vor intelege ca exista puncte comune in gandire.

De asemenea, Berceanu a infirmat zvonul cum directorul CNADR Dorina Tiron va demisiona din functie, scrie NewsIn.

"Doamna director Tiron este in concediu de odihna si se intoarce luni", a precizat Radu Berceanu.Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Economie »Citește și
Setari Cookie-uri