Primarul general al Capitalei, Sorin Oprescu, a declarat sambata, la Timisoara, ca Traian Basescu este principalul vinovat pentru "sistemul nenorocit" din ultimii ani, scrie 9AM.ro

„Nu sunt un tip antisistem. Sunt un om care a facut parte din sistem. Un om care 15 ani a stat intr-un partid politic si am incercat sa opresc aceasta expansiune.(...) Politicul a impregnat orice fel de actiune la nivel administrativ. Nu cred ca au murit oameni in Timisoara pentru ca, in 20 de ani de libertate, sa ne intoarcem iar catre un sistem dictatorial in care un partid sau altul hotarasc cum trebuie sa fie. Hotarasc rezultatul votului. Varful acestui sistem nenorocit din ultimii ani de zile, vina o poarta in principal Traian Basescu”, a declarat Sorin Oprescu, sambata, in cadrul unei conferinte de presa sustinute la Timisoara.

Potrivit lui Sorin Oprescu, la 20 de ani de la Revolutie, romanii sunt intr-o stare de dihonie continua. „Drumul Romaniei este intr-o directie gresita, este un drum prost. Nimeni nu mai crede in bunavointa si promisiunile cuiva pentru ca oamenii s-au saturat sa fie mintiti”, a spus candidatul la presedintia Romaniei.

Cititi mai multe pe 9AM.ro


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Economie »Citeste si
Bucuresti, orasul primarilor penali: 4 din 6 edili, certati cu legea