Croitoru (foto) a spus ca va contacta partidele parlamentare prin intermediul unor scrisori, urmand sa programeze intalnirile cu politicienii dupa ce va primi raspunsuri la oferta. "Nu ma deranjeaza sa merg la sediile partidelor", a spus premierul desemnat, care a adaugat ca pana acum nu prea a fost "in astfel de vizite".

Premierul desemnat are ca termen constitutional data de 26 octombrie pentru a anunta formarea unui Cabinet si prezentarea in Parlament pentru validarea echipei si a programului sau de guvernare.

Lucian Croitoru, care a spus din nou ca "se grabeste incet" cu negocierile, a explicat ca are o oferta pe care vrea sa le-o prezinte formatiunilor politice, fara sa precizeze in ce consta oferta, potrivit NewsIn.

Premierul desemnat s-a prezentat, in cursul zilei de vineri, la Palatul Victoria, iar PSD si PNL au anuntat ca se vor intalni cu el fara sa renunte la a-l sustine pe Klaus Johannis. Un lider PSD, Viorel Hrebenciuc, a precizat ca daca premierul desemnat doreste sa le vorbeasca social-democratilor "sa vina la sediul partidului".