Premierul desemnat Lucian Croitoru a declarat ca le va trimite incepand cu ziua de sambata scrisori partidelor parlamentare in care le va propune intalniri pentru negocieri de formare a noului Cabinet.
Croitoru (foto) a spus ca va contacta partidele parlamentare prin intermediul unor scrisori, urmand sa programeze intalnirile cu politicienii dupa ce va primi raspunsuri la oferta. "Nu ma deranjeaza sa merg la sediile partidelor", a spus premierul desemnat, care a adaugat ca pana acum nu prea a fost "in astfel de vizite".

Premierul desemnat are ca termen constitutional data de 26 octombrie pentru a anunta formarea unui Cabinet si prezentarea in Parlament pentru validarea echipei si a programului sau de guvernare.

Lucian Croitoru, care a spus din nou ca "se grabeste incet" cu negocierile, a explicat ca are o oferta pe care vrea sa le-o prezinte formatiunilor politice, fara sa precizeze in ce consta oferta, potrivit NewsIn.

Premierul desemnat s-a prezentat, in cursul zilei de vineri, la Palatul Victoria, iar PSD si PNL au anuntat ca se vor intalni cu el fara sa renunte la a-l sustine pe Klaus Johannis. Un lider PSD, Viorel Hrebenciuc, a precizat ca daca premierul desemnat doreste sa le vorbeasca social-democratilor "sa vina la sediul partidului".

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Economie »


Setari Cookie-uri