O delegatie a Bancii Mondiale a evaluat, timp de mai multe zile, modul in care este implementat in Arad un proiect de introducere a canalizarii in mai multe cartiere ale municipiului, in valoare de 70 milioane euro, din care 47,2 milioane este finantarea Bancii Mondiale si Guvernului.
Primarul municipiului Arad, Gheorghe Falca, a declarat ca investitia pentru introducerea sistemului de canalizare in cartierele Gai, Bujac si Sinicolaul Mic a fost evaluata din punct de vedere economic, al modului de urmarire a contractelor de executie si a aplicarii procedurilor Bancii Mondiale, scrie NewsIn.

„Echipa de experti s-a deplasat in teren, in toate cele trei cartiere, pentru a analiza stadiul si calitatea lucrarilor. Concluziile misiunii de evaluare au fost pozitive, expertii apreciind ca implementarea proiectului respecta toate procedurile si termenele impuse prin acordul de finantare semnat cu Banca Mondiala“, a declarat Gheorghe Falca.

Prin proiectul „Servicii urbane in municipiul Arad – Reabilitare zone urbane cu deficiente majore la sistemul de canalizare Gai – Bujac - Sanicolaul Mic“, cele trei cartiere vor fi echipate cu retele de canalizare menajera si pluviala, statii de pompare, bazine de retentie, iar toate strazile, in lungime totala de 84 kilometri, vor fi modernizate.

Investitia este in valoare de aproximativ 70 milioane euro, din care 47,2 milioane euro sunt finantate de Banca Mondiala si Guvernul Romaniei, iar 23,1 milioane euro reprezinta co-finantarea Primariei municipiului Arad.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Economie »


Setari Cookie-uri