Afla care sunt rezultatele exit-poll-urilor realizate ieri.
Traian Basescu: 32,8 %

Mircea Geoana: 31,7%

Crin Antonescu: 21,8%

Sursa: Insomar, comandat de postul TV Realitatea

Traian Basescu a obtinut astfel cele mai multe voturi in primul tur al alegerilor prezidentiale, cu 32,8% din optiunile exprimate. Pe locul al doilea se situeaza Mircea Geoana, cu 31,7%, in timp ce candidatul liberal Crin Antonescu a obtinut 21,8% din voturi, arata exit poll-ul Insomar, comandat de Realitatea TV.

Exit poll CSOP ora 19: Basescu 33,2%, Geoana, 30,3% si de Antonescu, 22%

Exit-poll CCSB ora 19: Basescu, 34,1%, Geoana, 30,9%, Crin Antonescu, 22,1%

Exit Poll CURS ora 19:
Basescu 33,72%, Geoana 31,44%, Antonescu 21,53%

Sursa: Antena 3, TVR

Rezultatele reflecta voturile exprimate pana la ora 19:00.

Urmatorii clasati sunt Cornelui Vadim Tudor (PRM), cu 4%, Kelemen Honor (UDMR), cu 3,6%, independentul Sorin Oprescu, cu 3,5%, si George Becali (PNGCD), cu 1,7%.

In cursa pentru Presedintie s-au aflat 12 candidati. Acestia au fost, in ordinea de pe buletinul de vot: Crin Antonescu (PNL), Mircea Geoana (PSD), Kelemen Hunor (UDMR), Traian Basescu (sustinut de PDL), Sorin Oprescu (independent), George Becali (PNGCD), Ovidiu Cristian Iane (Partidul Ecologist Roman), Eduard Manole (independent), Corneliu Vadim Tudor (PRM) , Remus Cernea (Partidul Verzilor), Constantin Ninel Potirca (independent) si Constantin Rotaru (Partidul Alianta Socialista).

50,16% alegatori s-au prezentat la vot pentru referendumul national, pana la 21:00

Referendumul a fost validat: in mediul urban, prezenta la vot pentru referendum a fost de 48,14%, iar in mediul rural de 52,94%, in conditiile in care, la nivel national, prezenta a fost de 50,16% pana la ora 21:00, a anuntat Biroul Electoral Central (BEC).

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Economie »


Setari Cookie-uri