Metrorex va organiza in martie 2010 o licitatie deschisa pentru studiul de prefezabilitate si studiul de fezabilitate la proiectul Magistralei 7, Alexandriei-Voluntari, valoarea estimativa a contractului fiind de 55,4 milioane lei, fara TVA,potrivit unui anunt de participare al companiei de pe SEAP.

Magistrala 7 Alexandriei – Voluntari va avea o lungime de 21 km si 31 de statii, plus un depou.
Metrorex va achizitiona servicii de arhitectura, servicii de inginerie specializata si servicii de inginerie integrata, servicii de proiectare urbanistica si peisagistica, servicii conexe de consultanta stiintifica si tehnica, servicii de testari si analize tehnice, scrie NewsIn.

Contractul are o durata de un an si va fi suportat din surse proprii ale Metrorex. Termenul limita pentru depunerea cererilor de participare este 4 martie 2010, data la care vor fi deschise ofertele.

Companiile interesate trebuie sa depuna o garantie de participare de 830.000 lei sau echivalentul in euro corespunzator cursului mediu BNR pentru 17 februarie 2010, precum si o garantie de buna executie de 6% din pretul fara TVA al contractului. Metrorex solicita totodata ca ofertantii sa fi avut o cifra medie de afaceri pe ultimii trei ani de minim 110.000.000 lei.


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Economie »Citeste si
[VIDEO] Cum va arata statia de metrou supraterana Berceni Centura