"Votez cu gandul la stabilitate si la unitate, votez cu gandul la romanii care au in aceasta perioada dificultati, votez cu gandul la romanii din tara si din strainatate. Votez cu gandul la familia mea si la familiile tuturor romanilor din tara si de oriunde s-ar afla. Sa dea Dumnezeu ca aceasta zi de sfantul Niculae sa fie o zi frumoasa si sa avem alegeri democratice si corecte pentru ca se uita intreaga Europa si intreaga lume la noi. Dumnezeu sa ne dea gandul cel bun. Sunt convins ca in aceasta zi de Sfantul Niculae vom avea intelepciunea sa alegem unitate, stabilitate si speranta unui nou inceput!", a declarat presedintele PSD.

Mircea Geoana si-a exprimat speranta ca vor veni multi oameni la vot si le-a transmis ca i-ar face placere sa primeasca voturile lor, potrivit NewsIn.

"Eu sper sa vina cat mai multi romani la vot si cetateni ai acestei tari, pentru ca miza este dincolo de numele unui candidat sau altuia, a unei sigle de partid sau a alteia, este vorba despre destinul acestei tari. Am spus-o in aceste saptamani si luni, miza alegerii viitorul presedinte depasteste persoana unui om. Este vorba de optiune intre doua viziuni de societate, este vorba despre optiunea despre ce fel de Romanie vrem sa avem in urmatorii 5, 10 sau 20 de ani si de aceea va indemn sa veniti la vot. Daca veti vota cu mine, asta imi va face foarte mare placere, dar indiferent cum doriti sa votati, veniti la vot si exprimati-va liber si democratic optiunea si preferinta dumneavoastra", a mai spus prezidentiabilul PSD.