Presedintele PSD, Mircea Geoana, a declarat ca a votat cu gandul la stabilitate si la unitate, i-a indemnat pe romani sa vina la vot si le-a spus ca ii va face placere sa primeasca voturile lor.
"Votez cu gandul la stabilitate si la unitate, votez cu gandul la romanii care au in aceasta perioada dificultati, votez cu gandul la romanii din tara si din strainatate. Votez cu gandul la familia mea si la familiile tuturor romanilor din tara si de oriunde s-ar afla. Sa dea Dumnezeu ca aceasta zi de sfantul Niculae sa fie o zi frumoasa si sa avem alegeri democratice si corecte pentru ca se uita intreaga Europa si intreaga lume la noi. Dumnezeu sa ne dea gandul cel bun. Sunt convins ca in aceasta zi de Sfantul Niculae vom avea intelepciunea sa alegem unitate, stabilitate si speranta unui nou inceput!", a declarat presedintele PSD.

Mircea Geoana si-a exprimat speranta ca vor veni multi oameni la vot si le-a transmis ca i-ar face placere sa primeasca voturile lor, potrivit NewsIn.

"Eu sper sa vina cat mai multi romani la vot si cetateni ai acestei tari, pentru ca miza este dincolo de numele unui candidat sau altuia, a unei sigle de partid sau a alteia, este vorba despre destinul acestei tari. Am spus-o in aceste saptamani si luni, miza alegerii viitorul presedinte depasteste persoana unui om. Este vorba de optiune intre doua viziuni de societate, este vorba despre optiunea despre ce fel de Romanie vrem sa avem in urmatorii 5, 10 sau 20 de ani si de aceea va indemn sa veniti la vot. Daca veti vota cu mine, asta imi va face foarte mare placere, dar indiferent cum doriti sa votati, veniti la vot si exprimati-va liber si democratic optiunea si preferinta dumneavoastra", a mai spus prezidentiabilul PSD.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Economie »


Setari Cookie-uri