“Cireasa de pe tortul neregulilor o reprezinta, insa, si de aceasta data turismul electoral realizat prin intermediul sectiilor speciale. Observatorii APD prezenti in comuna Bragadiru, judetul Ilfov, au sesizat Politia privind transportul organizat al alegatorilor la sectia speciala nr. 6, unde votasera, in mod surprinzator, peste 300 de oameni pana la ora 10:00. Alegatorii erau adusi la vot cu doua autoturisme”, se arata in comunicatul APD, potrivit 9am.

De asemenea, desi ieri campania electorala era oficial si legal incheiata, actiunile de campanie erau in toi, filiala din Alba a PD-L distribuind in centrul orasului Alba-Iulia, chiar prin intermediul presedintelui sau, Mircea Hava, peste 2.000 de pachete cetatenilor.

Si in Navodari, judetul Constanta, campania continua pentru candidatul PSD prin intermediul unui clip de promovare difuzat pe un ecran aflat intr-o zona intens circulata din oras.

APD mai arata ca domeniul online ramane, si de aceasta data, instrumentul preferat al candidatilor, acestia utilizand chiar si paginile de socializare pentru a-si transmite mesajele.

APD a sesizat Consiliului National al Audiovizualului privind difuzarea unui spot electoral in jurul orei 06:15 pe postul Radio Romania Actualitati si promovarea unuia dintre candidati pe postul local Tv1 din municipiul Piatra-Neamt. Radio Romania Actualitati acuza un atac informatic in privinta spotului electoral difuzat.