Afla care sunt rezultatele exit-poll-urilor realizate duminica.
CCSB: Mircea Geoana: 51,2%, Traian Basescu: 48,8%
INSOMAR: Mircea Geoana: 51,6%, Traian Basescu: 48,4%
CURS: Mircea Geoana 50,8% din voturi, iar Traian Basescu 49,2%

Liderul PSD Mircea Geoana a obtinut 51,6% din voturi, in timp ce actualul presedinte, Traian Basescu, a fost votat de 48,4% dintre alegatori in turul II al alegerilor prezidentiale, potrivit exit poll-ului Insomar, realizat la comanda Realitatea TV, ce reflecta voturile exprimate pana la ora 19:00.

Mircea Geoana a obtinut 50,8% voturi in al doilea tur al alegerilor prezidentiale, in timp ce actualul presedinte, Traian Basescu, a fost votat de 49,2% din alegatorii prezenti la urne, potrivit exit poll-ului CURS, comandat de TVR.

Datele reflecta voturile exprimate pana la ora 19:00.

Prezenta la vot in turul II pentru prezidentiale a fost, pana la ora 19:00, de 53,51%, a anuntat Biroul Electoral Central, potrivit caruia judetele unde s-a inregistrat cea mai mare prezenta la urne au fost Ilfov si Mehedinti, iar cea mai scazuta s-a inregistrat in Harghita si Covasna. In mediul urban s-a inregistrat o prezenta de 50,59 %, iar in mediul rural de 57,51%.

Conform, exit poll-ului Companiei de Cercetare Sociologica si Branding (CCSB) pana la ora 19:00, Mircea Geoana (PSD) a obtinut 51,2% din voturi, iar Traian Basescu (PDL) a primit 48,8%, in cadrul turului II al alegerilor prezidentiale,




Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Economie »


Setari Cookie-uri