Colegiul Director al PDL a votat secret propunerile pentru ministerele ce vor fi ocupate de membri de partid, acestia fiind Vasile Blaga, Adriean Videanu, Radu Berceanu, Elena Udrea, Gabriel Sandu, Catalin Croitoru, Orest Onofrei si Mihai Seitan.
Astfel, pentru Ministerul Administratiei si Internelor - Vasile Blaga a obtinut 65 de voturi pentru si unul impotriva. Adriean Videanu pentru Ministerul Economiei a primit 61 de voturi pentru si 5 impotriva, Radu Berceanu - pentru Transporturi - 51 pentru, 15 impotriva, iar Elena Udrea, propusa pentru Ministerul Dezvoltarii si Turismului a obtinut 55 de voturi pentru la 11 impotriva, informeaza NewsIn.

Pentru Ministerul Muncii, Mihai Seitan a primit din partea PDL 58 de voturi pentru si 8 impotriva. La Comunicatii va fi propus Gabriel Sandu care a primit 42 de voturi pentru si 24 impotriva, iar la Agricultura - Orest Onofrei a obtinut 48 de voturi pentru si 18 impotriva.

Cele mai putine voturi "pentru" a obtinut Catalin Croitoru, propus pentru Ministerul Educatiei, Tineretului si Sportului - 34 la 32 impotriva.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Economie »


Setari Cookie-uri