Senatorul PDL Orest Onofrei a declarat sambata ca, in urma vehicularii informatiilor publice privind accidentul din urma cu cativa ani in care a fost implicat, se gandeste ca ar putea renunta la portofoliul Agriculturii pentru care a fost propus de partid, pentru a nu afecta imaginea Guvernului, scrie 9AM.
"Ca urmare a lucrurilor aparute in presa, lucruri care am crezut ca sunt lamurite si nedorind sa creez nicio problema nimanui si nici macar mie, daca se impune si lucrul asta e necesar, eu ma retrag. Eu am o problema strict personala si de atitudine si de onoare. N-am avut o discutie (cu Emil Boc - n.r.), e o decizie strict personala", a afirmat Onofrei, precizand ca nu i-a cerut nimeni sa se retraga de la Agricultura.

Orest Onofrei s-a referit la accidentul rutier in care a fost implicat in urma cu cativa ani, soldat cu uciderea unui copil, precizand ca are "nu doar o hotarare ca nu e vinovat, ci una in care se spune ca nu se putea evita".

"N-am o problema nici de NUP, care se obtine cum se obtine, am trecut cu aceasta problema prin trei instante si o port ca o povara personala de sapte ani. De atunci am candidat si am castigat, nu am avut nicio problema. Din pacate, timpul este extrem de scurt ca la nivel public, la momentul asta, sa explici si opinia publica sa inteleaga. Eu cred ca e corect, daca se impune, n-am absolut nicio rezerva sa renunt", a comentat el.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Economie »


Setari Cookie-uri