Ministerul Administratiei si Internelor este pregatit sa intervina cu sase aeronave, dintre care doua de la SMURD, pentru asigurarea transportului persoanelor ce necesita evacuare medicala de urgenta, in cazul in care soselele devin impracticabile din cauza vremii, potrivit unui comunicat al MAI, citat de 9AM.
Cele sase aeronave ale Inspectoratului General de Aviatie si SMURD vor veni in sprijinul Ministerului Sanatatii, pentru a evacua si transporta persoanele care au nevoie de asistenta medicala de urgenta, cate o aeronava pe zona Cluj, respectiv Targu Mures si patru in zona de sud a tarii si Dobrogea.

De altfel, MAI a trimis, sambata, un elicopter in zona judetului Buzau, pentru evacuarea a 5 persoane si transportarea acestora la spital.

Potrivit sursei citate, in ultimele 24 de ore, la nivelul ministerului au actionat, pentru combaterea efectelor fenomenelor meteorologice periculoase, 1.524 politisti si politisti de frontiera, 83 jandarmi, 116 personal de interventie din cadrul serviciilor profesioniste pentru situatii de urgenta, cu un total de 679 mijloace de interventie.

Mai mult, in urma actiunilor desfasurate, politistii au aplicat un numar de 449 de sanctiuni conducatorilor auto si doua administratorilor drumurilor, in valoare de 61.210 de lei, potrivit comunicatului MAI.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Economie »


Setari Cookie-uri