Inspectorii sanitar-veterinari au aplicat, in perioada 19 – 20 decembrie, sase amenzi contraventionale cu o valoare de 30.000 de lei si un avertisment, pentru abateri de la legislatia sanitara veterinara si pentru siguranta alimentelor in unitati alimentare, a comunicat ANSVSA.
Astfel, in cele doua zile, controalele au vizat noua unitati cu profil alimentar, cinci hipermarketuri, trei restaurante si o pizzerie, din localitatile Brasov, Predeal si Ghimbav, potrivit NewsIn.

Principalele deficiente descoperite in urma verificarilor au fost cele privitoare la manipularea neigienica a produselor alimentare, etichetarea necorespunzatoare produselor alimentare si nerespectarea normelor sanitare veterinare si pentru siguranta alimentelor privind depozitarea produselor alimentare.

Pentru sesizarea neregulilor in domeniul sigurantei alimentelor, cetatenii pot apela numarul de telefon al „Call Center” –ului ANSVSA: 0800 826 787.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Economie »


Setari Cookie-uri