Partidul Democrat Liberal (PDL) isi doreste ca bugetul pe 2010 sa fie adoptat pana pe 15 ianuarie, atunci cand misiunea Fondului Monetar International (FMI) va veni in Romania.
"Dorinta noastra este ca bugetul de stat sa fie votat in prima jumatate a lunii ianuarie, de aceea s-a stabilit un calendar, pana in 5 ianuarie sa se poata depune amendamente. Interesul este ca votul final la buget sa fie undeva, 12, pana in 14 ianuarie. In 15 ianuarie sa avem buget pentru ca FMI va veni din nou in Romania", a declarat Gheorghe Flutur (foto) , vicepresedintele PDL.

Birourile permanente ale Camerei Deputatilor si Senatului se vor reuni in sedinta marti pentru a distribui oficial proiectul legii bugetului si pentru a stabili calendarului dezbtaterii acestuia, scrie NewsIn.

Guvernul a transmis pe 24 decembrie la Parlament proiectul legii bugetului de stat pe 2010 si pe cel al bugetului asigurarilor sociale.

Presedintele Senatului, Mircea Geoana, a atras atentia ca pe 21 ianuarie va reveni in Romania misiunea FMI, a Bancii Mondiale si a Comisiei Europene, astfel incat, "la modul ideal", bugetul trebuie aprobat pana atunci, dar nu ar fi "un cap de tara" daca va exista un decalaj de 2-3 zile.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Economie »


Setari Cookie-uri