Bugetul pe 2010, in linie dreapta

Bugetul de stat pe anul 2010 ar putea fi aprobat pana in 13 ianuarie daca este respectat calendarul stabilit pentru dezbaterea acestuia in Parlament, a declarat vicepresedintele PDL, Gheorghe Flutur.
Flutur a declarat, la finalul sedintei PDL, ca liderii partidului au stabilit ca parlamentarii democrat-liberali sa fie prezenti la dezbaterea bugetului in comisiile parlamentare si sa depuna amendamente pana in data de 7 ianuarie.

"Din cate stim, in data de 7 ianuarie se vor reintalni comisiile de buget-finante de la Senat si Camera Deputatilor si, daca se respecta calendarul discutat, in data de 13 ianuarie am putea avea bugetul de stat aprobat", a declarat Flutur. El a mai spus ca parlamentarii trebuie sa identifice sursa de finantare pentru proiectele lor si s-a aratat increzator ca vor face "propuneri rezonabile, tinand seama de resursa financiara si de restrictiile acestea”, conform NewsIn.

Depunerea amendamentelor la cele doua proiecte de buget de catre parlamentari se va face intre 4 si 7 ianuarie. Incepand de marti, 5 ianuarie, cele doua bugete intra in dezbatere in comisiile avizatoare si in cele de specialitate (buget-finante) pentru elaborarea raportului pana pe 10 ianuarie. Dezbaterea bugetelor in plenul reunit va incepe la data de 11 ianuarie, intr-o sesiune extraordinara.


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Economie »Citește și
800 milioane de euro de la UE pentru companiile din România afectate de pandemie
Setari Cookie-uri