Circulatia rutiera pe drumul national DN 22, Ramnicu Sarat-Braila, a fost inchisa ieri, incepand cu ora 7.30, in vederea evitarii inzapezirii autovehiculelor, la propunerea Politiei Rutiere, a informat CNADNR.

"In urma precipitatiilor sub forma de ninsoare, Compania Nationala de Autostrazi si Drumuri Nationale din Romania S.A. (CNADNR) informeaza participantii la trafic ca circulatia pe drumurile nationale din jumatatea de sud a Moldovei, Muntenia, sud-estul Transilvaniei si in Dobrogea se desfasoara in conditii de iarna. CNADNR actioneaza pe intreaga retea rutiera din administrare, in vederea asigurarii circulatiei in conditii de siguranta", se precizeaza in comunicatul citat de NewsIn.

Potrivit CNADNR, in cursul noptii s-a actionat cu un numar de 939 autoutilaje dotate cu echipamente specifice indepartarii zapezii, raspandindu-se 7902,5 tone de material antiderapant precum si 1.200 kg clorura de calciu. Pe toate drumurile nationale se patruleaza in continuare pentru prevenirea incidentelor in trafic.

Compania Nationala de Autostrazi si Drumuri Nationale din Romania S.A. roaga participantii la trafic sa respecte restrictiile de viteza specifice sezonului de iarna, sa adapteze viteza de deplasare la conditiile meteo-rutiere existente si sa aiba autoturismele echipate cu anvelope de iarna si, dupa caz, cu lanturi antiderapante.


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Economie »Citeste si
Vacante anulate din cauza reparatiilor de pe Autostrada Soarelui