Capacitatea de absorbi fondurile europene va fi un criteriu al evaluarii activitatii ministrilor, care va fi luat in calcul in cazul unei remanieri guvernamentale, a declarat premierul Emil Boc

"Sansa Romaniei de a iesi mai repede din criza si de a pregati relansarea economica sta si in capacitatea tarii de a aduce banii europeni pe care ii avem la dispozitie. (...) Gradul de performanta al absorbtiei fondurilor comunitare de catre ministri va fi un criteriu al evaluarii activitatii fiecaruia si va sta la baza eventualelor remanieri guvernamentale", a declarat Boc la inceputul reuniunii guvernamentale pe tema absorbtiei fondurilor europene, scrie NewsIn.

Premierul Emil Boc a convocat marti, la Palatul Victoria, prima reuniune din acest an pe tema absorbtiei fondurilor europene.

La intalnire participa vicepremierul Marko Bela, ministrii Economiei, Afacerilor Externe, Comunicatiilor, Educatiei, Justitiei, Muncii, Transporturilor, Mediului si Padurilor, Internelor si Culturii. Din partea Ministerului Dezvoltarii si Turismului participa secretarul de stat Razvan Murgeanu.


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Economie »Citeste si
In Alianta Vestului vor sa se alature si primari din PSD