Romania va achita la bugetul Uniunii Europene 38,99 miliarde lei (9,7 miliarde euro) in perioada 2007-2013 si ar urma sa incaseze 153,66 miliarde lei (38,2 miliarde euro), a anuntat Ministerul Finantelor Publice (MFP).
"Pentru anul 2010 se estimeaza o contributie a Romaniei la bugetul UE in valoare de 5,92 miliarde lei", se mai arata in comunicat.

Totodata, ministerul precizeaza ca termenul limita pana la care se pot cheltui sumele alocate pentru perioada de programare 2007- 2013 din instrumente structurale este 31 decembrie 2015.

"Prin urmare, din punct de vedere al instrumentelor structurale, Romania nu a pierdut niciun euro din alocarile de fonduri UE si, conform estimarilor facute pe baza contractelor de finantare semnate cu beneficiarii, nu exista risc de dezangajare automata nici in 2010", a mai explicat MFP.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Economie »


Setari Cookie-uri