Veniturile bugetare realizate in luna ianuarie au reprezentat 98,5% din suma programata, iar Ministerul Finantelor nu intampina probleme cu privire la incasari sau plati, sustine ministrul Finantelor Publice, Sebastian Vladescu.
"Nu am motive reale sa ma ingrijorez de incasarile bugetare. Ianuarie a fost o luna normala si am incasat aproape cat ne-am propus. N-am avut nici o problema cu platile, incasarile si cash flow-ul trezoreriei", a declarat Sebastian Vladescu (foto).

Ministrul Finantelor a mai adaugat si ca finantarea s-a facut cu costuri mai reduse.

Ministerul Finantelor Publice vrea sa atraga in februarie 3 miliarde lei prin sase emisiuni de titluri de stat, cu 48% mai putin decat a luat in ianuarie, in conditiile in care FMI ar urma sa deblocheze 2,3 miliarde euro din pachetul de asistenta pentru Romania in a 2-a jumatate din februarie.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Economie »


Setari Cookie-uri