Primaria sectorului 6 are un buget de venituri si cheltuieli de 733 milioane lei, fata de 739 milioane anul trecut, din care 14,26 milioane lei sunt cheltuieli de personal pentru cei 439 de angajati ai primariei, conform unui proiect de hotarare care urmeaza sa fie votat de consilierii locali.
Din suma pentru salarii 11,4 milioane lei sunt cheltuieli care cuprind, conform proiectului de buget, salarii de incadrare, indemnizatii de conducere, indemnizatii de merit; spor de vechime in munca, audit; indemnizatiile consilierilor si ale comisiilor de specialitate, prime de vacanta. Restul sumei, pana la 14,26 milioane lei, reprezinta bani destinati contributiilor sociale.

Sectorul 6 va folosi fonduri externe nerambursabile in valoare de 6,33 milioane lei si credite interne rambursabile de 86 milioane lei, scrie NewsIn.

Din suma de 733 milioane lei de la capitolul venituri,132,67 milioane lei va poveni din suma estimata a se incasa de Serviciul Public al Finantelor Publice Locale, 129.,838 milioane lei de la bugetul de stat (din incasarile din TVA), 294,288 milioane lei e la bugetul de stat, din impozitul pe venit.




Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Economie »


Setari Cookie-uri