Primaria sectorului 6 are un buget de venituri si cheltuieli de 733 milioane lei, fata de 739 milioane anul trecut, din care 14,26 milioane lei sunt cheltuieli de personal pentru cei 439 de angajati ai primariei, conform unui proiect de hotarare care urmeaza sa fie votat de consilierii locali.

Din suma pentru salarii 11,4 milioane lei sunt cheltuieli care cuprind, conform proiectului de buget, salarii de incadrare, indemnizatii de conducere, indemnizatii de merit; spor de vechime in munca, audit; indemnizatiile consilierilor si ale comisiilor de specialitate, prime de vacanta. Restul sumei, pana la 14,26 milioane lei, reprezinta bani destinati contributiilor sociale.

Sectorul 6 va folosi fonduri externe nerambursabile in valoare de 6,33 milioane lei si credite interne rambursabile de 86 milioane lei, scrie NewsIn.

Din suma de 733 milioane lei de la capitolul venituri,132,67 milioane lei va poveni din suma estimata a se incasa de Serviciul Public al Finantelor Publice Locale, 129.,838 milioane lei de la bugetul de stat (din incasarile din TVA), 294,288 milioane lei e la bugetul de stat, din impozitul pe venit.
Mai multe articole din sectiunea Economie »Citeste si
Cine este noul prefect al Capitalei?