Adriean Videanu se intalneste astazi cu vicepresedintele Gazprom

Reprezentanti ai Ministerului Economiei si ai companiilor de stat Romgaz si Transgaz se vor intalni astazi la Bucuresti cu Aleksandr Medvedev, vicepresedintele Gazprom, cel mai mare producator de gaze din lume.
"Conducerile companiilor Romgaz si Transgaz sunt deja in drum spre Bucuresti. Reprezentantii acestor companii au fost invitati la intalnirea de astazi (miercuri, 17 februarie, n.r.) cu oficialii Gazprom", au precizat pentru NewsIn reprezentantii companiilor care vor participa la intalnire.

Ministrul Economiei, Comertului si Mediului de Afaceri, Adriean Videanu, a anuntat pe 8 februarie in cadrul unei emisiuni la B1TV ca Aleksandr Medvedev, vicepresedintele Gazprom, cel mai mare producator de gaze din lume, va veni pe 17 februarie intr-o vizita la Bucuresti.

Aceasta vizita a oficialului Gazprom in Romania a fost amanata de cateva ori, in ultimele luni.

Principalele teme ce vor fi dezbatute de partea rusa si cea romana vizeaza continuarea discutiilor purtate in ultimul an de cele doua tari, si anume posibilitatea importului direct de gaze din Rusia, dezvoltarea capacitatilor de inmagazinare pe teritoriul Romaniei, precum si conditiile pentru conditiile pentru dezvoltarea retelei de tranzit.


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Economie »Setari Cookie-uri