Cum aduna Boc informatii de la frizerie si din sala de fitness

Premierul Emil Boc spune ca la frizerie si la sala de fitness afla lucruri pe care, uneori, le poate "materializa" in Guvern, si a povestit ca a decis sa modifice prevederile din Codul Fiscal referitoare la plata anticipata a impozitului in urma unei discuti cu un om de afaceri, la sala de forta.
"De la frizerie si de la sala de fitness aflu lucruri foarte importante, chiar unele pe care le pot materializa apoi si in Guvern", a declarat Boc.

"Am mai multi prieteni acolo (la sala de fitness n.r.), multi dintre ei oameni de afaceri. Cu unul dintre ei, Bogdan, am discutat mai multe aspecte legate de mediul de afaceri. Acolo am discutat si problema aceea, ca se plateste anticipat impozitul pe profit, pentru ca este o lege adoptata de Guvernul Tariceanu, care a fost suspendata in 2009 si care a intrat automat in vigoare in 2010. (...) Am aflat-o, am discutat-o la Finante si am convenit ca modificam Codul Fiscal", a spus Emil Boc, citat de NewsIn.

Prim-ministrul a anuntat, in 2 martie, ca masura platii anticipate a impozitului pe profit nu va fi introdusa in acest an, scutirea urmand sa fie mentinuta si in 2010 prin modificarea Codului Fiscal.


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Economie »Citește și
800 milioane de euro de la UE pentru companiile din România afectate de pandemie
Setari Cookie-uri