Adminstratia Strazilor, institututie subordonata Primariei Capitalei, ofera 9,87 milioane lei (circa 2,4 milioane euro) firmei care va castiga o licitatie programata pe 29 martie pentru lucrari de intretinere multianuala a pasajelor Victoriei, Unirii, Obor si Marasesti.

Durata acordului este de 24 luni, informeaza NewsIn.

Pe partea de remediere, vor fi refacute pasajele deteriorate de granit si tabla, va fi refacuta structura metalica de sustinere a finisajelor, vor fi inlocuite corpurile de iluminat si lampile.

Pe partea de intretinere, firma castigatoare va trebui sa mature si sa spele carosabilul, trotuarele si bordurile o data pe luna, sa spele granitul si tabla din pasaje, sa spele si sa refaca vopsitoria tavanului o data la doi ani si sa spele, in fiecare luna, corpurile de iluminat.

In ultimii ani, la cele patru pasaje au avut loc lucrari ample de refacere. De pilda, la Marasesti s-a lucrat incepand din 2007, iar la pasajul Victoriei, in 2009-2010.

Pasajul Victoriei are o lungime totala de 600 de metri si este acoperit pe lungimea de 290 de metri.

Pasajul Unirii se intinde pe 780 de metri, cu 540 de metri portiune acoperita, iar pasajul Obor are lungime de 505 de metri pe sensul de circulatie dinspre bd. Stefan cel Mare spre Mihai Bravu si de 530 de metri pe sensul dinspre bd. Mihai Bravu spre Stefan cel Mare, cu 170 de metri zona acoperita.

Pasajul Marasesti are o lungime totala de 439 de metri, din care zona acoperita 167 de metri.


Mai multe articole din sectiunea Economie »Citeste si
Schimbari la Administratia Strazilor pentru companiile municipale