Dezvoltarea capacitatii feroviare in sectorul fluvio-maritim va costa 17 mil. euro

CN „APM” Constanta a anuntat inceperea procedurilor de atribuire a contractului pentru proiectarea si executia lucrarilor pentru „Dezvoltarea capacitatii feroviare in sectorul fluvio-maritim al portului Constanta”, pentru care va plati 17 milioane euro, fara TVA.
Astfel, potrivit anuntului de intentie publicat pe Sistemul Electronic de Achizitii Publice (SEAP), data prevazuta pentru inceperea procedurilor este 15 mai 2010, durata contractului fiind de 30 de luni de la data adjudecarii, potrivit NewsIn.

Finantarea se va realiza din surse bugetare si din fonduri structurale europene. Investitia are ca scop imbunatatirea exploatarii in zona fluvio-maritima prin construirea in prima etapa a unui complex de linii ferate sistematizat, care sa deserveasca actualii si viitorii operatori pana in anul 2020.

De asemenea, Compania Nationala „Administratia Porturilor Maritime” SA Constanta a publicat in Sistemul Electronic de Achizitii Publice anuntul de intentie privind inceperea procedurilor de adjudecare a contractului de servicii pentru asistenta tehnica de supervizare a executiei lucrarilor pentru proiectul „Dezvoltarea capacitatii feroviare in sectorul fluvio-maritim al portului Constanta”. Costul initial estimat al acestui contractului este de 585.000 euro, fara TVA, finantarea realizandu-se din surse bugetare si fonduri structurale europene.

Procedurile in acest caz vor debuta pe 15 mai 2010, contractul avand o durata de 36 de luni de la data adjudecarii. Acesta se refera la servicii de consultanta pentru supervizarea executiei lucrarilor de cai ferate industriale.


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Economie »Setari Cookie-uri