Statul investeste 6,6 mil. lei in statiunea Slanic Moldova

Statiunea balneoclimaterica Slanic Moldova din judetul Bacau va investi in acest an 6,6 milioane lei in reparatii capitale la scoli, constructia unei sere floricole, amenajarea de poduri si punti pietonale, potrivit datelor transmise de Primaria orasului.
Alte investitii privesc locuintele, serviciile si dezvoltarea publica, modernizarea bazei sportive, dar si realizarea sistemului informational geografic al fondului imobiliar edilitar din orasul Slanic Moldova, potrivit NewsIn.

Totodata, in orasul Slanic Moldova vor fi reabilitate termic un numar de cinci blocuri de locuinte, insa nu a fost definitivata documentatia tehnica de executie si nu a fost stabilita o suma precisa in acest sens. "Sursa de finantare a reabilitarii termice a locuintelor este Programul national multianual privind reabilitarea termica a blocurilor de locuit multietajate", afirma reprezentantii Primariei Slanic Moldova.

De asemenea, reprezentantii Primariei mai spun ca fondurile vor fi asigurate mai ales din transferurile de la bugetul de stat si din bugetul local.

Altfel, potrivit autoritatii locale, ar mai fi necesare investitii de aproximativ 40.000 euro. "Investitiile ar trebui facute in infrastructura, sanatate, mediu, agrement si asistenta sociala", mentioneaza reprezentantii Primariei Slanic Moldova.

Orasul Slanic Moldova din judetul Bacau are circa 5.430 locuitori.Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Economie »Setari Cookie-uri