Plenul Camerei Deputatilor a aprobat, astazi, includerea pe ordinea de zi a Legii responsabilitatii fiscale, obligatie asumata de Romania prin acordul cu FMI, desi in ziua precedenta Biroul Permanent stabilise ca dezbaterii legii ii va fi alocata sedinta de maine.

Propunerea a fost facuta de catre liderul grupului PDL Mircea Toader, care a cerut includerea cu prioritate pe ordinea de zi a sedintei de plen.

Toader a mentionat ca exista un acord al liderilor de grup privind aceasta modificare astfel incat legea sa fie dezbatuta imediat dupa votul asupra hotararii de infiintare a comisiei de ancheta privind plantele etnobotanice.

Plenul Senatului a adoptat pe 3 martie proiectul Legii responsabilitatii fiscale, initiat de Guvern conform acordului cu Fondul Monetar International (FMI) si Comisia Europeana (CE).

Fondul Monetar International a agreat cu autoritatile romane in ianuarie ca Legea responsabilitatii fiscale sa fie adoptata de Parlament pana la finalul lunii martie, fiind una dintre prioritatile legislative ale Guvernului Boc.Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Economie »Citeste si
Persoanele persecutate din motive etnice, scutite de anumite impozite