Iubitul Elenei Basescu a cedat: Demisie din Ministerul Economiei

Ministerul Economiei, Comertului si Mediului de Afaceri a anuntat sambata ca Bogdan Ionescu, prietenul Elenei Basescu si cunoscut in mediile mondene ca "Syda", si-a depus la cabinetul ministrului demisia din functia de expert asistent in cadrul institutiei.
Ministerul nu da explicatii cand a fost depusa demisia sau motivele acesteia, dar tine sa precizeze ca angajarea s-a facut legal, in urma unui concurs anuntat in presa pentru ocuparea unui post devenit disponibil in urma plecarii din institutie a sapte angajati, dupa regula fixata anul trecut de guvern.

"Bogdan Ionescu a ocupat postul temporar vacant, aferent functiei publice de executie de expert asistent in urma unui concurs organizat in temeiul HG 611/2008 in data 25 februarie 2010 si anuntat conform prevederilor legale mai sus mentionate in Monitorul Oficial, partea a III-a, nr. 26 din 26.01.2010, in cotidianul Romania Libera din data de 27 ianuarie 2010, precum si pe site-ul MECMA, unde se poate vizualiza si in prezent", sustine comunicatul ministerului, citat de NewsIn.

Anuntul de sambata vine dupa ce, vineri, acelasi minister anunta ca Bogdan Ionescu a mai castigat un concurs organizat de institutie, in urma caruia a fost numit consilier economic la Ambasada din Franta.

In acelasi timp, Oana Balan, fiica secretarului de stat din Ministerul Economiei Maria Parcalabescu, a fost numita pe o pozitie similara la Ambasada din Uruguay.


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Economie »Setari Cookie-uri