Directorul general al CNADNR, Dorina Tiron, a declarat, cu privire la faptul ca ANI ar fi declansat procedura de control a averilor in cazul unor angajati din Compania de Drumuri, inclusiv al sau, ca ANI este o institutie care trebuie sa verifice, precizand ca se va supune controlului.
"Probabil ca ne vor chema pe mine si pe sotul meu sa ne verifice conturile. Nici nu stiu cum se verifica. Mai mult, de cand sunt eu director general nu am facut nicio angajare pe pozitii de directori, iar cei care detin in prezent aceste functii erau deja angajati cand am venit eu la conducerea CNADNR", a precizat directorul general al Companiei Nationale de Autostrazi si Drumuri Nationale din Romania (CNADNR), Dorina Tiron, negand informatiile aparute intr-un articol publicat de Jurnalul National potrivit carora nu ar fi mentionat in declaratia de avere anumite bunuri.

Potrivit unor surse din institutie, Agentia Nationala de Integritate (ANI) a demarat verificarea averilor si intereselor in cazul unor agajati din Compania de Autostrazi si Drumuri Nationale, inclusiv ale directorului general al companiei, Dorina Tiron, dupa ce s-a autosesizat in urma unui articol publicat marti in presa.

"Verificam in special interesele, dar si declaratiile de avere", au declarat sursele citate pentru NewsIn.

Potrivit unui material publicat in Jurnalul National, mai multi angajati ai Companiei de Autostrazi si Drumuri Nationale (CNADNR) au declaratii de avere incomplete, neactualizate din 2007 sau nedatate.

Autorul materialului mai spune ca directorul general al companiei nationale, Dorina Tiron, ar purta bijuterii de zeci de mii de euro, care nu au fost mentionate in declaratiile de avere, iar alti angajati ai companiei activeaza in societati comerciale, existand si cazuri in care acestea au relatii contractuale cu CNADNR.

Printre persoanele mentionate in materialul din Jurnalul National sunt Florin Dascalu, director in cadrul companiei nationale, Adrian Ionescu - director Proiecte Autostrazi in cadrul CNADNR, Savu Stefan - director Achizitii Publice, Amarazean Cristina - sef Serviciu planificare si strategie, Andrei Cristian - directorul Directiei pentru Siguranta Circulatiei, Barbier Ovidiu - director coordonator Variante Ocolitoare, Buzatu Florin - sef serviciu, Ciobanovschi Nely Silvia, Mocanu Mihaela si Ecaterina Munteanu - directori la CNADNR.

Diaconescu Ioan si Dumitru Petre - directori CNADNR, Cupanache Ion, Viorica Dumitru, Enache Lucretia, Mihai Tiberius, Masala Daniela, Nechita Ruxandra Nicoleta, Pistea Marius, Stoica Elena Mihaela si Ana Lutu - sefi serviciu la CNADNR, Masala Ionut - director la Directia financiara a companiei, Popa Camelia - sef proiect drumuri express la CNADNR, sunt alte nume care apar in material.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Economie »


Setari Cookie-uri