Autoritatile au demolat 15 constructii ilegale de pe litoral, iar Elena Udrea, ministrul Turismului, spune ca s-au luat masuri pentru inventarierea tuturor constructiilor de la malul marii.
"Am demarat inventarierea tuturor constructiilor de pe litoral deja executate sau in curs de amenajare. Nimeni nu stie cate sunt ori daca sunt legale sau nu. S-a inceput in zona plajelor. Pe litoral nu se mai construieste fara autorizatie. Au fost identificate cazuri in care diferiti intreprinzatori construiau fara autorizatie", a declarat Elena Udrea, informeaza NewsIn.

De asemenea, ministrul a mai spus ca in prezent sunt in curs de demolare 24 de chioscuri, majoritatea fiind amplasate in statiunea Costinesti.

"Actiunile vor continua. Incepand de joi, vom fi si noi pe litoral. Pentru cei care cred ca pot da telefoane ca sa-si mentina constructiile ilegale de pe plaja ii informez ca pot suna la un singur numar de telefon, la al meu. Iar solutia va fi de a sesiza organele de urmarire penala", a precizat ministrul Dezvoltarii Regionale si Turismului.


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Economie »
Ascultă primul podcast de FinTech și digital banking din piață.

Citeste si