Executivul isi propune sa elimine comisionul de rambursare anticipata atat la creditele cu garantii imobiliare, cat si la cele care nu au acest tip de garantie, a declarat astazi premierul Emil Boc.
”Un proiect la care tin foarte mult, pentru ca va avea un efect ce va fi resimtit de sute de mii de romani, il constituie propunerea legislativa elaborata de ANPC cu sprijinul Consiliului Concurentei, ce vizeaza eliminarea comisionului de rambursare anticipata a creditelor bancare. (...)
Ne propunem sa adoptam aceasta propunere extinzand eliminarea comisionului de rambursare anticipata atat asupra creditelor cu garantii imobiliare, cat si asupra celor fara acest tip de garantie”, a declarat Boc la prezentarea bilantului Consiliului Concurentei, citat de NewsIn.

Prim-ministrul a spus ca masura urmareste cresterea concurentei dintre banci, iar clientii bancilor vor beneficia de dobanzi mai mici si nu vor mai fi ”captivi unui credit defavorabil pentru 20 de ani”.

Ai un credit blocat cu dobanzi mari? Afla daca refinantarea este o solutie

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Economie »


Setari Cookie-uri