Ministerul Economiei, Comertului si Mediului de Afaceri (MECMA) a lansat cererea de propuneri de proiecte de investitii in extinderea si modernizarea retelelor de distributie a electricitatii si gazelor naturale, pentru care se aloca fonduri nerambursabile de 117,2 milioane de lei.
"Potentialii beneficiari sunt persoane juridice, IMM-uri si intreprinderi mari, care detin in proprietate retelele de distributie a energiei electrice si gazelor naturale si care sunt operatori de distributie a energiei electrice sau operatori de distributie a gazelor naturale sau au incheiat acte juridice cu operatori de distributie a energiei electrice sau cu operatori de distributie a gazelor naturale, prin care se reglementeaza modul de folosire de catre acestia a retelelor sau statiilor aflate in proprietatea lor", informeaza ministerul, conform NewsIn.

Daca retelele de distributie sunt detinute de stat, potentialii beneficiari sunt persoanele juridice concesionare ai retelelor si titulari ai licentei de distributie si care au dreptul de a le extinde si/sau moderniza.

Bugetul alocat cererii de propuneri de proiecte este de 117,2 milioane lei, iar suma maxima acordata unui proiect este de 16,5 milioane lei.

Fondurile nerambursabile se aloca prin Programul Operational Sectorial "Cresterea Competitivitatii Economice", Axa prioritara 4.

Perioada de depunere a proiectelor este 22 aprilie - 22 iulie 2010 la registratura Ministerului Economiei, Comertului si Mediului de Afaceri.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Economie »


Setari Cookie-uri