Compania Nationala de Autostrazi si Drumuri Nationale din Romania (CNADNR) va plati 6.724.781 lei, fara TVA, pentru a contracta servicii de proiectare fazele PT + DE si lucrari de executie la obiectivul "Pasaj pe Centura Ploiesti Vest (DN 1) km 2+003 la Brazi".
CNADNR va organiza in acest sens o licitatie deschisa in 17 mai, la ora 09.30.

Termenul limita pentru depunerea cererilor de documente sau pentru acces la documente este 13 mai, ora 15:30, iar termenul limita pentru primirea ofertelor sau a cererilor de participare este 17 mai, ora. 08:30. Se va alege oferta cea mai avantajoasa din punct de vedere economic (pretul ofertei - 65%; punctaj tehnic - 35%). Perioada minima pe parcursul careia ofertantul trebuie sa isi mentina oferta este de 90 de zile (de la termenul limita de primire a ofertelor).

Potrivit anuntului de participare publicat pe Sistemul Electronic de Achizitii Publice (SEAP), banii provin de la bugetul de stat, iar durata contractului sau termenul pentru finalizare este de 24 de luni incepand de la data atribuirii, scrie NewsIn.

Cuantumul garantiei pentru participare este de 134.400 lei.

In ceea ce priveste capacitatea tehnica, participantilor li se solicita lista principalelor executari de lucrari efectuate in ultimii cinci ani (socotiti prin raportare la data publicarii anuntului de participare) – pentru executantul lucrarilor. De asemenea, se cere lista principalelor prestari de servicii efectuate in ultimii trei ani (socotiti prin raportare la data publicarii anuntului de participare) – pentru prestatorul serviciilor.

De asemenea, pentru executantul lucrarilor, ofertantul trebuie sa faca dovada incheierii (semnarii) si indeplinirii (receptionarii la terminarea lucrarilor) in ultimii cinci ani (socotiti prin raportare la data publicarii anuntului de participare) a unui contract al carui obiect a fost executia unor lucrari similare pentru poduri/pasaje pe/peste drumuri nationale sau autostrazi. Pentru prestatorul de servicii, ofertantul trebuie sa faca dovada incheierii si indeplinirii in ultimii trei ani a unui contract al carui obiect a fost prestarea unor servicii similare.

Se solicita si cifra de afaceri pe ultimii trei ani - bilantul contabil la 31.12.2007, 31.12.2008 si la 31.12.2009, vizate de organele competente.


Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Economie »


Setari Cookie-uri