Tacere in privinta celor 8% din actiunile Petrom care trebuie sa revina salariatilor. Reprezentantii Ministerului Economiei si cei ai Asociatiei Salariatilor s-au intilnit ieri pentru o decizie finala. Rezultatul: äSe analizeaza propunerileô.

Negocierea dintre Ministerul Economiei si Comertului si Asociatia Salariatilor Petrom bate pasul pe loc, in privinta modului de achizitie a celor 8% din actiuni. Reprezentantii Oficiului Participatiilor Statului si Privatizarii in Industrie (OPSPI) si cei ai Asociatiei s-au intilnit ieri, insa fara nici un rezultat. Ioan Codrut Seres, ministrul Economiei si Comertului, afirma, initial, ca va fi luata o decizie in aceasta toamna (din care au mai ramas citeva zile).

Saptamina trecuta, ministrul spunea ca la intilnirea care a avut loc ieri se va stabili, de comun acord, forma finala pe care trebuie sa o imbrace documentul care urmeaza sa stabileasca modul de cumparare a actiunilor Petrom. Acest lucru nu s-a intimplat in urma intilnirii de ieri. äAm avut ieri o intilnire cu reprezentantii OPSPI, in cadrul careia s-a stabilit infiintarea unei comisii multipartite, care sa analizeze datele existente. A fost o intilnire tehnica, in care noi ne-am spus punctul de vedere si am prezentat documentatia necesaraô, ne-a declarat Gheorghe Supeala, consilier in cadrul Petromservice.

Acesta nu a putut da un raspuns in privinta componentei comisiei, a datei la care va fi infiintata sau a unui termen avansat pentru luarea unei decizii. äAnalizam propunerile Asociatiilor Salariatilorô, a fost raspunsul OSPI. Institutia nu a putut oferi un termen pentru o decizie sau alte informatii.
Aboneaz─â-te pe

Calculator Salariu: Afl─â c├ó╚Ťi bani prime╚Öti ├«n m├ón─â ├«n func╚Ťie de salariul brut ┬╗

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat ├«n 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari juc─âtori din industria rom├óneasc─â de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezen╚Ť─â pe pia╚Ťa media, ne-am propus s─â fim o surs─â de inspira╚Ťie pentru mediul de business, dar ╚Öi un canal de educa╚Ťie pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiar─â.├Än plus, Wall-Street.ro are o experien╚Ť─â de 10 ani ├«n organizarea de evenimente B2B, timp ├«n care a sus╚Ťinut peste 100 de conferin╚Ťe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&s─ân─âtate sau imobiliare. Astfel, am reu╚Öit s─â avem o acoperire complet─â - online ╚Öi offline - pentru tot ce ├«nseamn─â business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:Mai multe articole din sec╚Ťiunea Economie »


Setari Cookie-uri