BM vine sa evalueze in mai Ministerul Agriculturii

Banca Mondiala va desfasura, in perioada 10-28 mai, o misiune de evaluare ce vizeaza analiza functionala preliminara a Ministerului Agriculturii si Dezvoltarii Rurale si a agentiilor din subordine, potrivit unui comunicat al institutiei.
Conform MADR, obiectivele misiunii Bancii Mondiale sunt de a purta discutii si de a evalua cadrul strategic in agricultura si dezvoltare rurala, sistemele si structura organizationala, managementul financiar si al resurselor umane din MADR, Agentia de Plati si Interventie pentru
Agricultura (APIA) si din Agentia de Plati pentru Dezvoltare Rurala si Pescuit (APDRP), potrivit NewsIn.

Totodata, reprezentantii Bancii Mondiale vor discuta planul de actiuni si activitati viitoare necesare evaluarii functionale a Ministerului Agriculturii, rezultate in urma setului de concluzii preliminarii pe care echipa le va prezenta cu ocazia sedintei de incheiere a misiunii.

Banca Mondiala realizeaza o analiza functionala ce vizeaza 10 ministere si Consiliul Concurentei, in doua etape. In cadrul primei etape, Banca Mondiala se va concentra asupra unui numar de cinci ministere, printre care MADR, si a Autoritatii de Concurenta.


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Economie »Setari Cookie-uri