• Institutul National de Statistica (INS) va anunta, astazi, evolutia PIB in trimestrul I din 2010, datele fiind estimate si transmise sub forma de "semnal", un comunicat mai amplu, cu detalii despre evolutia economiei, urmand sa fie transmis ulterior. Ramaneti pe Wall-Street pentru a afla la ora 10 datele transmise de INS.

Banca Transilvania organizeaza o conferinta de presa, cu ocazia lansarii unui produs dedicat companiilor. La eveniment vor participa Robert Rekkers - director general, Tiberiu Moisa - director executiv, clienti corporate & IMM si Daniel Szekely - director, clienti IMM.

• Astazi are loc la Radisson Blu Hotel cea de-a doua editie a Facility & Property Management Conference, eveniment local specializat pe zona de mentenanta si gestionare a serviciilor si utilitatilor din cadrul cladirilor.

Fleet Management Services, parte a grupului Gemisa Investments, organizeaza o masa rotunda in care va comunica rezultatele financiare pentru anul 2009 si primul trimestru al 2010.

• Ziarul Financiar organizeaza un seminar pe tema sanatatii: "Pana unde trebuie sa investeasca statul in Sanatate si de unde ar trebui sa intervina investitorii privati?"

• Business Review organizeaza in parteneriat cu bpv Grigorescu, KPMG si Salans Romania seminarul Employment- Solutii practice pentru implementarea legislatiei muncii.

• In cursul zilei de astazi, pe Bursa de Valori Bucuresti isi vor publica rezultatele financiare trimestriale companiile Electroputere (EPT), Erste Bank (EBS), Impact Developer&Contractor (IMP), Romcarbon Buzau (ROCE), Rompetrol Rafinare (RRC), UAMT (UAM) si fondurile de investitii OTP Green Energy, OTP WiseRO, STK Emergent.

• Prima zi a Forumului Educatiei - Timp de trei zile, in perioada 12-14 mai, elitele sistemului educational din tara si strainatate vor lua parte la o serie de seminarii, studii de caz despre modele de succes si dezbateri privind sistemul educational din Romania, propuse pe agenda primei editii a Forumului Educatiei.

Matricia Solutions, partener Microsoft Business Solutions in Romania, organizeaza o conferinta de presa cu prilejul lansarii solutiei iCare for Pharma – powered by Dynamics CRM, o solutie software vizionara, dedicata industriei farmaceutice.