Consiliul Concurentei va plati din propriul buget 124.240 euro, fara TVA, pentru achizitia de servicii de transport aerian de pasageri ocazional pe ruta Belgia - Bruxelles, timp de 48 de luni, si anume maximum 320 de bilete.
Potrivit anuntului de participare publicat pe Sistemul Electronic de Achizitii Publice (SEAP), serviciile de transport aerian de pasageri ocazional pe ruta Belgia - Bruxelles vizeaza trei loturi: Lotul 1 - perioada de sedere la destinatie maximum 3 zile fara week-end; Lotul 2 - minimum 4 zile cu week-end; Lotul 3 - minimum 4 zile fara week-end.

Astfel, pentru Lotul 1 vor fi cumparate maximum 280 de bilete, pentru Lotul 2 maximum 20 de bilete, iar pentru Lotul 3 maximum 20 de bilete.

Cei care doresc sa participe la licitatie trebuie sa prezinte o garantie de participare pentru Lotul 1 de 3.600 lei, pentru Lotul 2 de 600 lei, iar pentru Lotul 3 de 600 lei, precum si o garantie de buna executie de 5% din valoarea fara TVA a contractelor subsecvente. Se va incheia un acord-cadru cu maximum patru agenti economici.

Astfel, Consiliul Concurentei va organiza o licitatie deschisa. Termenul limita pentru depunerea cererilor de documente sau pentru acces la documente este 21 mai, ora 14:00, iar termenul limita pentru primirea ofertelor sau a cererilor de participare este 26 mai, ora 16:00. Ofertele vor fi deschise in 27 mai, ora 12:00. Se va alege oferta cea mai buna din punct de vedere economic. Perioada minima pe parcursul careia ofertantul trebuie sa isi mentina oferta este 25 august 2010.


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Economie »Citește și
Aeroportul din Targu Mures: intre investitie si disparitie
Setari Cookie-uri