O zi de joi cu cateva evenimente de business. Ramaneti pe Wall-Street pentru a afla toate informatiile de la cele mai importante evenimente economice ale zilei.
Dezbaterea "Perspectivele dezvoltarii economiei romanesti pana in 2015". Dezbatere organizata de Clubul de macroeconomie Econosofia si Institutul de Studii Populare (ISP). Participa Theodor Stolojan, Lucian Croitoru, Niels Schnecker, Dorin Mantescu.

Senior Software, furnizor local de solutii ERP, organizeaza o conferinta de presa cu ocazia lansarii unei noi solutii de business intelligence. La eveniment vor participa Daniel Toma - directorul general al companiei, Zoli Herczeg - Microsoft Developer Platform Evangelist, Elissa Fink - VP Marketing Tableau Software, Alexandru Mankoosh - CEO Regency Company.

• Uniunea Nationala a Societatilor de Asigurari din Romania (UNSAR) organizeaza un pranz informal cu presa in care membrii comitetului de directie al Uniunii vor discuta despre tendintele inregistrate in piata de asigurari in primele luni ale acestui an, demersurile cu privire la cresterea transparentei procesului de vanzare a produselor de asigurari, strategia de comunicare pe 2010 si programul educational lansat in toamna anului 2009.

• In cursul zilei de astazi, pe Bursa de Valori Bucuresti isi vor prezenta rezultatele trimestriale Rompetrol Rafinare (RRC), Impact (IMP), Teraplast (TRP) si Uztel Ploiesti (UZT).

• Astazi si maine se va desfasura Forumul Educatiei 2010, primul eveniment ce dezvolta un spatiu comun de interactiune si dezbatere pentru toti actorii implicati in sistemul educational din Romania.

• Astazi incepe Targul National Imobiliar (TNI), care are loc la Palatul Parlamentului si reuneste 82 de companii din domeniul imobiliar si aproximativ 120.000 de locuinte.




Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Economie »


Setari Cookie-uri