Dezbaterea "Perspectivele dezvoltarii economiei romanesti pana in 2015". Dezbatere organizata de Clubul de macroeconomie Econosofia si Institutul de Studii Populare (ISP). Participa Theodor Stolojan, Lucian Croitoru, Niels Schnecker, Dorin Mantescu.

Senior Software, furnizor local de solutii ERP, organizeaza o conferinta de presa cu ocazia lansarii unei noi solutii de business intelligence. La eveniment vor participa Daniel Toma - directorul general al companiei, Zoli Herczeg - Microsoft Developer Platform Evangelist, Elissa Fink - VP Marketing Tableau Software, Alexandru Mankoosh - CEO Regency Company.

• Uniunea Nationala a Societatilor de Asigurari din Romania (UNSAR) organizeaza un pranz informal cu presa in care membrii comitetului de directie al Uniunii vor discuta despre tendintele inregistrate in piata de asigurari in primele luni ale acestui an, demersurile cu privire la cresterea transparentei procesului de vanzare a produselor de asigurari, strategia de comunicare pe 2010 si programul educational lansat in toamna anului 2009.

• In cursul zilei de astazi, pe Bursa de Valori Bucuresti isi vor prezenta rezultatele trimestriale Rompetrol Rafinare (RRC), Impact (IMP), Teraplast (TRP) si Uztel Ploiesti (UZT).

• Astazi si maine se va desfasura Forumul Educatiei 2010, primul eveniment ce dezvolta un spatiu comun de interactiune si dezbatere pentru toti actorii implicati in sistemul educational din Romania.

• Astazi incepe Targul National Imobiliar (TNI), care are loc la Palatul Parlamentului si reuneste 82 de companii din domeniul imobiliar si aproximativ 120.000 de locuinte.