Ziarul Financiar face pe prima pagina o radiografie a bugetelor de care au beneficiat ultimii sefi ai Transporturilor, precum si a reusitelor manageriale ale acestora.

Romania Libera publica un interviu cu Jonathan Schelee, fostul ambasador al UE in Romania. El declara ca principala calitate a romanilor este si cel mai mare defect al lor: fac ce au promis, dar in ultima clipa.

Financiarul prezinta efectele austeritatii impuse de acordul cu FMI asupra pietei imobiliare locale. Astfel, desi casele vor deveni mai ieftine, locuintele nu vor fi accesibile.

Evenimentul Zilei
anunta ca Romania nu va adopta moneda europeana in 2015: “raportul de convergenta al UE arata ca nu suntem inca pregatiti sa trecem la moneda europeana”, scrie evz.ro.

Spania reduce salariile bugetarilor cu 5%, noteaza ziarul Bursa. “Premierul socialist al Spaniei, Jose Luis Rodriguez Zapatero, a anuntat, ieri, mai multe masuri de austeritate menite sa reduca deficitul bugetar”, scrie bursa.ro.

Adevarul trece in revista evolutia marilor economii europene din primul trimestru al anului si evidentiaza ca in vreme ce Germania suprinde, Spania iese din recesiune.