"A fost o decizie politica, nu are nicio legatura cu activitatea depusa de mine in cadrul Ministerului Muncii", a precizat Mariana Nedelcu, citata de NewsIn.

Decizia privind eliberarea Marianei Nedelcu din functia de secretar de stat la Ministerul Muncii, Familiei si Protectiei Sociale a fost publicata in Monitorul Oficial, pe 12 mai, ea fiind inlocuita cu Nicolae Ivaschescu.

Mariana Nedelcu ocupa functia de secretar de stat in Ministerul Muncii din 2009 si era responsabila cu coordonarea directiei de politici familiale, incluziune si asistenta sociala.

Surse guvernamentale au declarat pentru NewsIn ca ministrul Muncii, Mihai Seitan, a demis-o pe Mariana Nedelcu, secretar de stat responsabil cu asistenta sociala in cadrul ministerului, in urma scandalului izbucnit in presa privind reducerea indemnizatiei pentru cresterea copilului.

Reprezentantii executivului au precizat ca in locul Marianei Nedelcu a fost numit in functia secretar de stat in Ministerul Muncii Nicolae Ivaschescu, membru al organizatiei PDL sector 6.