• Producatorul roman de mobila Casa Rusu deschide, in incinta parcului comercial Vitantis Shopping Center, primul magazin din cele sase planificate pe 2010.

Sibex inaugureaza sediul din Bucuresti, incepand cu ora 13.00. La evenimentul de lansare vor fi prezentate si proiectele viitoare ce se vor desfasura in Capitala si vor fi lansate contractul futures pe actiunile Sibex (DESBX) si contractul futures pe aur, denominat în dolari SUA (SIBGOLD_USD).

• Insurance Forum - Provocari si oportunitati in 2010. Demersul realizat de revista Piata Financiara impreuna cu membrii comunitatii de asigurari va oferi o privire in detaliu asupra industriei ultimilor ani si va incerca sa identifice solutiile viabile pentru reprofitabilizarea asigurarilor generale si revigorarea subscrierilor pe segmentul asigurarilor de viata.

• Asociatia Nationala a Evaluatorilor din Romania (ANEVAR)
sustine o conferinta de presa, subiectul principal fiind piata de evaluare in 2010. Presedintele ANEVAR Filip Stoica si Adrian Vascu (KPMG), fost presedinte ANEVAR, se vor intalni cu jurnalistii in cadrul unei mese rotunde cu tema "Piata de evaluare din Romania”.

• Sedinta CES, unde se discuta masurile asumate de Guvern cu FMI